·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

LECTURA A LES ESCOLES

02-05-2024

Diversos alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Illa de Rodes van participar en el programa "Lectura a escoles de primària" impulsat pel Servei Educatiu de l'Alt Empordà i organitzat per la Júlia Danés que és la LIC que ve al nostre centre. Aquesta activitat està inclosa dins el Servei Comunitari que realitzen els alumnes a la matèria d'Habilitats per a la vida. Consisteix a llegir un fragment d’un llibre a alumnes de 3r de primària de les 4 escoles de Roses.

L’Elsa Berta i l’Eda Méndez de 3r d’ESO van anar a l’escola Narcís Monturiol, l’Erik Barneo, en Pol Seguí i l’Angel Salvador de 3r d’ESO, la Leonora Doolaard i la Yasmin El Yemlahi de 4t d’ESO van triar d’anar a l’escola els Grecs, la Iman Akharfi i la Marla Viñales de 4t d’ESO van voler anar a l’escola Montserrat Vayreda, i per últim, l’Helena Navidad amb la Marla Viñales, l’Anna Monteiro i en Pablo Pascual, van triar l’escola Vicens Vives.

L’activitat consisteix a llegir la narració com si fos un conte. Primer interactuen amb els nens i nenes explicant qui és l’autor i quins altres llibres i contes ha escrit, quan acaben de llegir resolen els dubtes de vocabulari i realitzen algun joc relacionat amb la narració.

La majoria d’aquests nois i noies són exalumnes de les escoles que van triar i això va fer que l’experiència encara fos més enriquidora.


Xarxes socials: