·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Fotos: Oratòria 2018

Marko Méndez i Oliver Pérez, de 4t d’ESO, participen al Concurs d’Oratòria de l’Alt Empordà

Enguany s’ha tornat a celebrar una nova edició del Concurs d’Oratòria a l’Alt Empordà. Aquest concurs va adreçat a l’alumnat de 4t d’ESO d’instituts de la comarca i va néixer amb l’objectiu de promoure la necessitat de millorar l’expressió oral i saber-se expressar en públic.

 

En aquesta quarta edició hi han participat en Marko Méndez i l’Oliver Pérez, en representació dels alumnes del nostre centre. Ells van ser els seleccionats en una primera fase, on cada institut va haver de triar el candidat més idoni. La semifinal es va celebrar a l’Espai Armengol de Vilajuïga el dissabte 7 d’abril. Hi van participar 26 alumnes en representació dels 15 centres de secundària.

 

Tots ells van haver de fer una exposició de tres minuts desenvolupant un tema dels proposats. L’Oliver va ser un dels deu finalistes gràcies a la seva exposició “Informats, desinformats, sobreinformats”.

 

L’acte va comptar amb la presència i participació de Pol Izquierdo, conegut periodista, guionista i director de diferents programes televisius, que va realitzar una breu conferència parlant de la seva experiència i de la importància de saber captar l’atenció del públic.